Reserveringssysteem voor campings

Recranet Booking: hét online reserveringssysteem voor jouw camping. Automatiseer, bespaar tijd en draai meer omzet. Onze totaaloplossing maakt jou, je gast en al je collega's blij.

Reserveringssysteem camping 6
Reserveringssysteem camping 3
Reserveringssysteem camping 10
Reserveringssysteem camping
Reserveringssysteem camping 15
Reserveringssysteem camping 14
Reserveringssysteem camping1
Reserveringssysteem camping 7

Enkele functies van ons reserveringssysteem

Zoek & boek

Ons reserveringssysteem heeft een gekoppelde razendsnelle zoek- en boek... Super gebruiksvriendelijk voor jouw bezoeker wat resulteert in meer boekingen en minder belletjes.

 • Razendsnelle laadtijd en super gebruiksvriendelijk
 • Vindbaarheidboost in zoekmachines
 • (Aan-) betalingen direct gekoppeld
 • Uitgebreide website integratie mogelijkheden

Aansprekende websites

Recranet ontwikkelt unieke en aansprekende websites volgens moderne webstandaarden. Passend bij de identiteit van jouw camping.

 • Realtime koppeling met ons reserveringssysteem
 • Geoptimaliseerd voor Google en SEO
 • Eenvoudig teksten en foto's aanpassen

Planbord

De bezetting van jouw camping wordt inzichtelijk met het planbord van ons reserveringssysteem. Slimme en modere techniek maakt reserveringen beheren een feestje.

 • Drag & Drop boekingen plaatsen
 • Slimme selectie- en filterfuncties
 • Realtime koppeling aan site, channels en betalingen

Channel manager

Met de channel manager van ons reserveringssysteem beheer je bezetting, tarieven en restricties van je camping op één plaats. We koppelen direct met channels zoals Booking, Traumferien, Belvilla en meer.

 • Tarieven in bulk aanpassen
 • Veilig, betrouwbaar en snel
 • iCal import en export

Seizoen- en jaarplaatsen

Maak voorschotten, tussentijdse betalingen en eindafrekeningen. Contracten en voorwaarden laten tekenen? Dat kan super eenvoudig online via de gastenomgeving.

 • Snel en eenvoudig online contracten tekenen
 • Voorschotten en jaarafrekeningen direct gekoppeld
 • Eenvoudig betalen en administreren

Boek op plattegrond

Laat de gast eenvoudig een beschikbare locatie op de camping kiezen in een periode naar wens via de plattegrond. Realtime gekoppeld met ons reserveringssysteem.

 • Direct op de kaart boeken
 • Voorkeurslocatie tarief
 • Realtime website koppeling

Online marketing

Aan onze zoek & boek hebben wij e-commerce tracking gekoppeld. Hiermee krijg je diepgaande inzichten in de effectiviteit van je site en marketing. Optimaal rendement is dichterbij dan je denkt!

 • Behaal het optimale resultaat uit je marketingbudget.
 • Zie wat elke geïnvesteerde euro oplevert.
 • Inzage in gedrag website bezoekers en doelgroepen.
Meer functies van ons reserveringssysteem

Veelgestelde vragen

De kosten voor gebruik van ons reserveringssysteem zijn afhankelijk van het type en aantal accommodaties dat je met ons systeem beheert.

Klein of groot, iedereen die verhuurt kan werken met Recranet Booking: van B&B's en kleinschalige verhuurders, tot grote vakantieparken en concerns met honderden locaties. Verhuur je 1 of 2 kleine accommodaties, dan is Recranet Booking waarschijnlijk niet geschikt, een basislicentie kost € 150,- per maand. Wil je de kosten voor jouw organisatie weten vraag dan de tarieven aan of plan direct een presentatie in.

Ja, ons reserveringssysteem voor campings is naadloos te integreren in de website van je camping. We passen de kleuren en lettertypes van ons online reserveringssysteem aan zodat deze naadloos over gaat in de huisstijl van je camping website. Je websitebouwer kan eenvoudig ons online reserveringssysteem installeren in de website van je camping. Ons online reserveringssysteem is zelfs binnen enkele stappen toegevoegd aan een open source camping website (zoals WordPress of Joomla).

Natuurlijk bouwen wij juist graag jouw de site voor jouw camping. Met onze totaaloplossing zorgen wij ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid van je site optimaal is en je meer online resultaat voor je camping haalt.

Het gebruik van een channelmanager (ook wel touroperator genoemd) kan bijzonder interessant zijn voor het verhuren van camping accommodaties in periodes waar via de website normaal gesproken minder reserveringen worden gemaakt of om meer exposure voor je bedrijf te krijgen. Websites zoals Booking.com, Expedia en Airbnb hebben een groot bereik en vergroten de kans dat de accommodatie wordt verhuurd in deze periodes.

Door ons online reserveringssysteem te koppelen aan deze channels is een dubbele boeking verleden tijd. De bezetting van je camping accommodaties loopt overal synchroom.

De channelmanager van ons online reserveringssysteem

Met de channel manager van ons online reserveringssysteem wordt de bezetting tussen deze diverse kanalen (channels) slim gekoppeld. Indien er een reservering wordt gemaakt via ons online reserveringssysteem, bijvoorbeeld via de site van je camping, dan wordt de bezetting in Booking.com en Airbnb automatisch aangepast. Indien een reservering wordt gemaakt op bijvoorbeeld Booking.com of Airbnb, dan wordt deze periode automatisch geblokkeerd in ons online reserveringssysteem.

Tijdbesparing door channelmanagement

Door de koppeling is het niet mogelijk dat er overboekingen ontstaan met het gebruik van de channel manager van ons online reserveringssysteem. Je bespaart veel tijd door het volledig geautomatiseerd koppelen van de bezetting; het handmatig verwerken van de bezetting bij meerdere channels kan vaak veel tijd in beslag nemen.

iCal channel koppeling reserveringssysteem

Ons online reserveringsysteem biedt een iCal koppeling met channelmanagers. Het is mogelijk een iCal feed te exporteren per accommodatie / object van je camping. Daarbij is het mogelijk een iCal feed te importeren in ons online reserveringssysteem. Met een iCal koppeling blijft de bezetting van je camping tussen je reserveringssysteem en channels synchroom lopen.

Ons online reserveringssysteem is een uiterst professioneel en veelzijdig reserveringssysteem voor campings. De hoge gebruiksvriendelijkheid van onze zoek & boek zorgt voor een logische doorstroming in het boekingsproces bij de gast en een toename in boekingen voor jouw camping. Het administratieve gedeelte van onze online reserveringssoftware is duidelijk, overzichtelijk en inventief. Jij of je collega's die met ons online reserveringssysteem werken worden ontzorgd. Ons online reserveringssysteem zorgt ervoor dat je meer tijd hebt voor je camping en je gasten.

Door onze gemakkelijk te begrijpen online-reserveringsoftware kan iedereen overweg met ons online reserveringssysteem. Recranet is hét online reserveringssysteem voor campings.

Ook interesse in ons reserveringssysteem? 🚀

Bekijk een demo, vraag een presentatie aan of neem contact op.

Glyn
Glyn Duijzer