Integratie in uw website – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

Een optimale integratie in uw website

Techniek en ontwerp gaan naadloos in elkaar over

De webapplicatie 'online reserveren' kan naadloos in uw website worden geïntegreerd. Hierbij zorgen we dat zowel techniek als ontwerp in elkaar over gaat. De bezoeker ziet door de optimale afstelling van kleuren en lettertypes geen verschil tussen ons online reserveringssysteem en de rest van uw website.

Navigatie

Uw boekingspagina's worden geïndexeerd door Google

In tegenstelling tot veel andere online boekingssystemen hebben wij de pagina's van ons online boekingssysteem zo ontwikkeld zodat Google deze pagina's ziet als daadwerkelijke pagina's van uw website met de juiste opbouw en navigatiestructuur voor de zoekmachines.

Eenvoudig installeren in WordPress, Joomla e.d.

Heeft u voor uw website een open source beheersysteem zoals WordPress of Joomla? Dan is ons online reserveringssysteem slechts in enkele stappen toegevoegd aan uw website. Ook zonder WordPress of Joomla is de integratie van ons online reserveringssysteem eenvoudig. Voor maatwerk oplossingen bieden wij een document met instructies aan.

Maken wij ook uw website? Dan bieden we de integratie van ons reserveringssysteem vaak kosteloos aan, afhankelijk van de omvang van de integratie. 

Arrangementen weergeven

Arrangementen vanuit ons online reserveringssysteem kunnen op uw website worden weergeven zodat gasten eenvoudig deze arrangementen kunnen reserveren. Voor elk arrangement worden de beschikbare accommodaties weergeven.

Accommodaties per categorie weergeven

Accommodaties kunnen per categorie worden weergeven, u kunt uw gast op deze manier de relevante accommodaties tonen op de relevante pagina's van uw website. Dit maakt uw website en het boekingsproces vele malen gebruiksvriendelijker, voorkomt afhakende boekers en zorgt voor minder telefoontjes. Na het vinden van een geschikte accommodatie hoeft er hoeft tenslotte niet elke keer naar een pagina 'reserveren' genavigeerd te worden om daar weer opnieuw de accommodatie te vinden. 

Bekijkt u bijvoorbeeld eens de pagina 'chalets' op de website van het Beloofde Land.

Beschibaarheidskalender op accommodatiepagina

Het is mogelijk om de beschikbaarheidskalender direct te plaatsen op de pagina van de accommodatie. Gasten kunnen direct de beschikbaarheid inzien en een boeking maken vanaf deze pagina. Dat maakt reserveren voor uw gast uiterst gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk. 

Eenvoudige integratie zonder technische kennis

Het is ook mogelijk om uw gasten online te laten reserveren via uw unieke n link, dit gebeurt buitenom uw website. Via b.v.: uwbedrijf.recranet.com.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×