Koppeling betalingen – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

Directe koppeling met betalingen

Actueel inzicht in de betaalstatus van boekingen

Gasten kunnen met ons online reserveringssysteem eenvoudig online betalingen uitvoeren met de gewenste betaalmethode. Afhankelijk van uw wensen kunnen betalingen bij online reserveren direct worden uitgevoerd. 

Online betalingen worden altijd automatisch verwerkt, hierdoor heeft u altijd inzicht in de actuele betaalstatus van uw reserveringen. Dit voorkomt het tijdrovende proces van controle van de bankrekening. 

Navigatie

Directe koppeling betaalstatus

De informatie over de reservering en de betaling wordt direct gekoppeld en verwerkt in Recranet. Het is dus niet nodig om uw bankrekening te controleren of een boeking betaald is, Recranet Online Boeken ontzorgt u hierin volledig.

Verlopen betalingen eenvoudig herinneren

We hebben een apart onderdeel ontwikkeld binnen ons online reserveringssysteem waar u heel eenvoudig de verlopen betalingen kunt zien en desgewenst in één keer alle gasten met verlopen betalingen een herinnering kunt sturen. 

Gasten kunnen eenvoudig achteraf betalen

Gasten kunnen bij het plaatsen van de reservering via ons online reserveringssysteem kiezen om (gedeeltelijk) achteraf te betalen (indien u dit activeert). Deze gasten krijgen in de e-mail een link naar de online betaalomgeving. Ook na het plaatsen van de reservering is het voor de gast nog mogelijk om online te betalen. Daarbij is het mogelijk om een betaalverzoek te versturen naar de gast waarbij online kan worden betaald. 

Kortom, veel betaalgemak voor uw gast en voor de verwerking in uw administratie.

Gebruik diverse betaalmethodes afgestemd op uw klant

Met ons online reserveringssysteem kunt u diverse online betaalmethodes gebruiken. Gebruik iDEAL voor de Nederlandse gast, Bancontact voor de Belgische gast en SOFORT voor de Duitse gast. Naast deze betaalmethodes zijn er nog diverse andere betaalmethodes beschikbaar binnen ons online reserveringssysteem. U kunt zelf bepalen welke betaalmethodes u wilt gebruiken.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×