Online reserveren – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

Gebruiksvriendelijk online reserveren

Direct inzicht in beschikbaarheid, tarieven en voorwaarden

Gebruiksvriendelijk online reserveren op elk apparaat is het uitgangspunt van ons online reserveringssysteem. Gasten kunnen eenvoudig de beschikbare accommodaties in een periode opvragen met de zoek en boek module, welke naadloos integreert in vorm, layout en stijl van uw website.

Navigatie

Een eigen pagina per accommodatie (type) 

Elke accommodatie of accommodatietype kan geplaatst worden met een eigen pagina. Dat betekent dat u eenvoudig tekstuele informatie en (diverse) foto's per accommodatie of accommodatietype kunt laten zien. Een eigen pagina per accommodatie heeft daarbij grote voordelen voor de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines.

Actuele beschikbaarheid 

Via de online reserveringsmodule krijgen uw gasten de actuele beschikbaarheid te zien voor elke accommodatie door middel van de beschikbaarheidskalender. Hierbij kunnen vaste aankomst- en vertrekdagen worden ingesteld alsook arrangementen en afwijkende periodes. Het instellen van bijvoorbeeld een minimaal aantal personen (bijvoorbeeld in het hoogseizoen) is mogelijk.

Overzichtelijke prijsopgave

Gasten krijgen in het reserveringssysteem een heldere en volledige prijsopgave te zien. Hierbij zien gasten welke tarieven gelden voor de geselecteerde periode. Aanvullend op het basistarief kunnen tarieven per persoon (en eventueel per leeftijdsgroep) worden berekend. Arrangementen en kortingen worden automatisch berekend. Opties zoals een extra auto of huisdier zijn eenvoudig toe te voegen bij (specifieke) accommodaties die dit toestaan. 

De tarieven kunnen worden beheerd via het administratieve gedeelte van ons online reserveringssysteem en worden direct foutloos verwerkt op uw website. 

Gastgegevens en betalen

Gasten vullen hun gegevens in voor het plaatsen van de reservering, in het beheer kan eenvoudig worden ingesteld welke velden zichtbaar zijn en welke velden verplicht ingevuld moeten worden. 

Op basis van de ingestelde betalingsvoorwaarden worden de betalingstermijnen berekend. Gasten kunnen bijvoorbeeld kiezen een aanbetaling of een volledige betaling uit te voeren. Indien gasten ervoor kiezen om later te betalen kunnen ze altijd nog online betalen via een link in de reserveringsbevestiging e-mail. 

Bekijk de pagina koppeling betalingen voor meer informatie.

Diverse online betalingsmogelijkheden

Via ons online reserveringssysteem kunnen gasten eenvoudig online betalen met o.a. iDEAL, PayPal, Creditcard, Bancontact, SOFORT, via een overboeking, etc. U kunt zelf eenvoudig aangeven of en welke betaalmethodes u wenst te gebruiken. Transactiekosten kunnen optioneel worden doorberekend aan uw gasten. 

Reserveringsbevestiging

Met ons online reserveringssysteem kunt u uw gast een overzichtelijke reserveringsbevestiging toesturen voorzien van uw eigen logo met alle tariefinformatie nogmaals helder uiteengezet, dit gebeurt zeer eenvoudig met één druk op de knop. Lees hier meer over het beheren van reserveringen.

Voorwaarden en informatieve bijlages toevoegen

In ons online reserveringssysteem kunt u eenvoudig bijlages toevoegen aan de reserveringsbevestiging e-mail (per accommodatie). Hiermee kunt u de gast informatie toesturen over de accommodatie, huisregels en voorwaarden voor de accommodatie.

Zoek en boek 

De zoek en boek module van ons online reserveringssysteem is geoptimaliseerd voor alle apparaten, hierdoor kunnen uw gasten de beschikbaarheid van al uw accommodaties doorzoeken direct vanaf hun (mobiele) apparaten.

Lees meer over de zoek en boek functionaliteit.


Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×