Online reserveringssysteem voor accommodatieverhuur

Recranet Online Boeken

Je verhuurt of beheert verschillende accommodaties en je zoekt een online reserveringssysteem waarmee je (meer) boekingen binnen kunt halen én dat jou ontzorgt in de administratieve rompslomp? Ons online reserveringssysteem is hét reserveringssysteem voor de verhuur van accommodaties!

Meer online reserveringen voor je verhuuraccommodaties

Alvorens een (potentiële) gast besluit een verhuuraccommodatie te boeken gaat deze op zoek naar geschikte accommodaties die online verhuurd worden. Het is zaak je verhuuraccommodaties goed te profileren op je website om je potentiële gast een uitstekende indruk te geven. Deze kans krijg je maar één keer. 

Naast een goede indruk van je verhuuraccommodaties moet je gast zonder problemen door het online reserveringsproces geleid worden. Een goed reserveringssysteem draagt hier sterk aan bij, wat ervoor zorgt dat dat uw gast uiteindelijk de accommodatie daadwerkelijk reserveert.

Online reserveringssysteem verhuur voor mobiele apparaten

Niet elke gast oriënteert en reserveert je verhuur accommodaties via een desktop computer. Het online reserveringssysteem voor je verhuur accommodaties dient op ieder type apparaat te werken. Ons reserveringssysteem past zich automatisch aan naar het schermformaat van het desbetreffende apparaat en is touchscreen vriendelijk.

Reserveringssysteem voor verhuuraccommodaties in je huisstijl

Als je al een website hebt, dan is het belangrijk dat je online reserveringssysteem naadloos integreert en opgaat in de stijl van je website. Ons reserveringssysteem voor de verhuur van accommodaties is gemakkelijk aan te passen naar de huisstijlkleuren en stijl van je website. 

Alles-in-1-oplossing met website

Ben je op zoek naar een nieuwe goede website die voor meer boekingen en een hogere omzet zorgt? Wij bieden een unieke alles-in-1 oplossing met websiteonline reserveringssysteem en online marketing.

Elke verhuuraccommodatie op een eigen pagina

Met ons online reserveringssysteem krijgt elke verhuur accommodatie een eigen informatiepagina waarop je gast meer informatie kan vinden over uw verhuur accommodatie.

Je gast kan vanuit deze informatiepagina de verhuur accommodatie direct online reserveren met ons reserveringssysteem. Een ander bijkomend voordeel van het reserveringssysteem: de pagina’s zijn te indexeren door zoekmachines zoals Google.

Zoek- en boek door verhuur accommodaties

De zoek- en boek module van ons online reserveringssysteem biedt de mogelijkheid om de beschikbaarheid van je verhuur accommodaties in een specifieke periode te weergeven.

De gast ziet direct welke verhuur accommodaties beschikbaar zijn in de gekozen periode.

Een flexibele tariefstructuur en een foutloze prijsopgave

De gast kiest een aankomst- en vertrekdag voor de vakantie in één van je verhuur accommodaties, vervolgens wordt het tarief van de accommodatie automatisch berekend en getoond door ons online reserveringssysteem.

Vervolgens voert je gast de gegevens in en genereert ons online reserveringssysteem een overzichtelijke reserveringsbevestiging, welke middels e-mail (met PDF) naar uw gast verstuurd wordt.

Je kunt als verhuurder in het administratieve gedeelte van ons online reserveringssysteem elke accommodatie beheren, de prijzen per periode aanpassen en extra kortingen/opties toevoegen.

Channelmanager voor accommodatieverhuur

Het gebruik van een channelmanager (ook wel touroperator genoemd) kan bijzonder interessant zijn voor het verhuren van accommodaties in periodes waar via de website normaal gesproken minder reserveringen worden gemaakt of om meer exposure voor je bedrijf te krijgen. Websites zoals Booking.com, Expedia en Airbnb hebben een groot bereik en vergroten de kans dat de accommodatie wordt verhuurd in deze periodes.

Door ons online reserveringssysteem te koppelen aan deze channels is een dubbele boeking verleden tijd. De bezetting van je accommodaties loopt overal synchroom.

De channelmanager van ons online reserveringssysteem

Met de channel manager van ons online reserveringssysteem wordt de bezetting tussen deze diverse kanalen (channels) slim gekoppeld. Indien er een reservering wordt gemaakt via ons online reserveringssysteem, bijvoorbeeld via je website, wordt de bezetting in Booking.com en Airbnb automatisch aangepast. Indien een reservering wordt gemaakt op bijvoorbeeld Booking.com of Airbnb, dan wordt deze periode automatisch geblokkeerd in ons online reserveringssysteem.

Tijdbesparing door channelmanagement

Door de koppeling is niet mogelijk dat er overboekingen ontstaan met het gebruik van de channel manager van ons online reserveringssysteem. Je bespaart veel tijd door het volledig geautomatiseerd koppelen van de bezetting; het handmatig verwerken van de bezetting bij meerdere channels kan vaak veel tijd in beslag nemen.

iCal channel koppeling reserveringssysteem

Ons online reserveringsysteem biedt een iCal koppeling met channelmanagers. Het is mogelijk een iCal feed te exporteren per accommodatie. Daarbij is het mogelijk een iCal feed te importeren in ons online reserveringssysteem. Met een iCal koppeling blijft de bezetting tussen je reserveringssysteem en channels synchroom lopen. De iCal feed kan gekoppeld worden met o.a.:

 • iCal koppeling Airbnb
 • iCal koppeling Groepen.nl
 • iCal koppeling Micazu
 • iCal koppeling Natuurhuisje.nl
 • iCal koppeling Pitchup
 • iCal koppeling Tui
 • iCal koppeling Wimdu

Een selectie van touroperators waar ons online reserveringssysteem mee koppelt

 • Channelmanager Airbnb (XML of iCal).
 • Channelmanager BedandBreakfast.eu
 • Channelmanager Booking.com
 • Channelmanager Expedia
 • Channelmanager Fewo-Direkt iCal
 • Channelmanager HomeAway / VBRO XML en iCal
 • Channelmanager Hotels.com
 • Channelmanager Traumferienwohnungen
 • Channelmanager Tripadvisor Holiday Rentals
 • Channelmanager Trivago
 • Channelmanager Heerlijke huisjes
 • En nog veel meer!
Channelmanager Reserveringssysteem Booking
Channelmanager Reserveringssysteem Expedia
Channelmanager Reserveringssysteem AirB&B
Channelmanager Reserveringssysteem Trivago
Channelmanager Reserveringssysteem Hotels
Channelmanager Reserveringssysteem Tripadvisor

Bent je benieuwd naar ons reserveringssysteem voor verhuur van accommodaties?

Neem gerust contact met ons op!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×