Foto, video en virtuele tour – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

Virtuele tour, video en (drone) fotografie

Met beeld vertelt u uw verhaal en verleid u de gast...

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden, een bekende uitspraak. Maar een video of een Google Streetview tour zegt nog veel meer over uw organisatie! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van videoproducties, virtuele tours en fotoshoots voor toeristische en recreatieve bedrijven.

Google Streetview Tour

Met een Google Streetview Tour krijgt een bezoeker een digitale rondleiding in uw hotel, over uw (mini) camping, vakantiepark of ander toeristisch bedrijf. Wij zijn gecertificeerd partner van Google voor de ontwikkelen van Google Streetview Tour (onder de naam Vallop - virtuele meesters). 

Na het zoeken in Google ziet uw potentiele gast de optie ‘Binnenkijken’. Dit geeft de bezoeker de mogelijkheid (zonder eerst op uw website te komen) om over uw camping of door uw hotel te lopen. Een Google Streetview Tour zorgt voor een betere zichtbaarheid van uw organisatie in Google Search, Google Maps en Google Streetview. 

Virtuele tours voor recreatieve bedrijven

Met een virtuele tour geeft u de bezoeker online een kijkje binnen uw organisatie. Voor campings, hotels, restaurants, vakantieparken, appartementenverhuur, chaletparken en andere toeristische organisaties is een virtuele tour een uitstekend marketinginstrument.

Bekijk de virtuele tour de we ontwikkelden voor Stranddroom.

Fotoshoot voor campings, hotels en meer.

Het belangrijkste bij foto's voor een toeristisch bedrijf is dat uw potentiële gast een goed gevoel krijgt bij uw bedrijf en enthousiast wordt van de foto's. Goede foto's die uitstralen wat u biedt (zonder hierbij te overdrijven) zorgen ervoor dat een bezoeker sneller een boeking plaatst. 

Onze fotograaf is gespecialiseerd in fotografie voor campings, hotels, vakantieparken en andere toeristische bedrijven.

Lucht en dronefoto's van uw camping of vakantiepark

Wist u dat wij luchtfoto's van uw camping of vakantiepark ook kunnen gebruiken als basis voor het ontwerpen van uw plattegrond?

Foto en video zomeractie 2017

Bereid u voor op het volgende seizoen met de Foto en video zomeractie 2017, met aantrekkelijke tarieven voor professionele promotiefilm en fotoshoots van uw camping, hotel of accommodaties!

Meer informatie

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×