De kracht van een persoonlijke benadering

Combineer VOIP telefonie met Recranet Booking

Met de online koppeling tussen ons reserveringssysteem en VOIP telefonie heb je altijd direct in beeld welke gast er belt, zijn of haar eerstvolgende boeking, de taal en eventuele notities. Persoonlijker jouw gast te woord staan kan haast niet! Wij geven een aantal presentaties over de mogelijkheden van de koppeling van ons reserveringssysteem met VOIP telefonie. Dit doen we samen met onze partner Conniption (VOIP telefonie). Tijdens de presentatie gaan wij in op:

  • Tijdsbesparing en gemak door een reserveringssysteem in de cloud.
  • Per 1 september stopt ISDN, wat nu? 
  • De voordelen van VOIP voor toerisme en recreatie.
  • De kracht van een persoonlijke benadering van je gast.
  • Je website en online reserveren: jouw gast staat centraal!

Afhankelijk van de beschikbare tijd vertellen we je meer over:

  • Wat kan je doen om online succesvoller te worden? 

Lees ook het artikel in de PZC: https://www.pzc.nl/zeeuws-nieu...

Data presentaties

De presentaties vinden plaats op 30 en 31 oktober van 14:00 uur tot 16:00 uur. Iedereen is van harte welkom, maar schrijf je wel even in. Wil je bij het inschrijven aangeven naar welke dag jouw voorkeur uitgaat en met hoeveel personen je komt?  

Recranet Booking

Recranet Booking is het meest innovatieve online reserveringssysteem van dit moment. Een team van jonge ingenieurs werkt doorlopend aan vooruitstrevende functies die het leven van toeristisch ondernemers makkelijk maakt. Recranet Booking maakt een sterke opmars onder toeristische organisaties in Nederland en daarbuiten door de vernieuwende  functionaliteit die het reserveringssysteem biedt. Recranet biedt alle diensten onder één dak, van website met reserveringssysteem tot online marketing; dé combinatie voor online succes voor toerisme. 

Aanmelden

Hello world!
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×