Webhosting, monitoring en onderhoud – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

Het internet staat niet stil

Blijft u bij met de online kansen?

Webhosting

Om een website op het internet weer te geven heeft u webhosting nodig. Het is wel zo prettig als u naast de website, ook de hosting en het onderhoud onder één dak hebt. U hebt zo één aanspreekpunt voor al uw website gerelateerde zaken. Wij bieden hoogwaardige cloud hosting aan en geven een uitstekende service en support op de webhosting.

Wanneer uw website op onze servers staat kunnen wij efficiënt en snel onderhoud plegen.

Onderhoud en monitoring

Voorkom dat u achter de feiten aan gaat lopen... Nadat wij uw site opgeleverd hebben kunt u deze zelf eenvoudig bijhouden en aanpassen. Het is belangrijk dat wij, samen met u, uw website blijven optimaliseren zodat u goede resultaten kunt (blijven) behalen. Het internet verandert snel; stilstand is achteruitgang... 

Wij bieden hiervoor onderhoudpakketten en SLA aan. U weet hierbij altijd waar u aan toe bent en komt niet voor onverwachte kosten te staan. Daarbij ontvangt u een interessante korting op ons uurtarief!

Online marketing

Met alleen een website bent u er vaak nog niet. Via zoekmachine marketing, sociale media marketing of e-mail marketing liggen er voor u misschien volop kansen! Het beheren en monitoren van de online marketing van onze klanten valt ook onder onze dagelijkse werkzaamheden.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×