Over ons – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

Over Recranet

Dé online specialist voor recreatie, toerisme en hospitalty

Recranet is dé online specialist van de reis- en recreatie­branche. Sinds 2008 ontwerpen en ontwikkelen wij websites en online marketingcampagnes voor campings, verhuurbedrijven, vakantieparken, hotels en andere recreatieve en toeristische bedrijven. In combinatie met ons reserveringssysteem zorgen wij ervoor dat u ontzorgd wordt en online succes boekt.

Waarom men voor Recranet kiest

 • We bieden alles onder één dak: online reserveringssysteem, website ontwikkeling en online marketing. De bundeling van deze expertises zorgt ervoor dat er veel tijd bespaard wordt in communicatie tussen verschillende bureau's waardoor uw kosten veel lager uitvallen. Daarbij is het voor u altijd duidelijk welke partij u moet benaderen bij vragen.
 • We hanteren geen schrikbarende uurtarieven voor onze diensten.
 • Ons team is klein: de lijnen met onze opdrachtgevers zijn kort en de service is uitstekend.
 • Wij maken niet 'zomaar' sites. We denken mee en zorgen ervoor dat uw organisatie online resultaat boekt!
 • Recranet Online Boeken is het meest inventieve en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem in ons segment.
 • We zijn een jong team, opgegroeid met (en grote passie voor) de nieuwe media.
 • Wij gebruiken de nieuwste en meest vooruitstrevende technieken voor de ontwikkeling van onze websites en boekingapplicaties waardoor wij garant staan voor een technische hoge kwaliteit en stabiliteit.
 • De bekende en conventionele reserveringssystemen zijn log en gebruiken vaak verouderde (programmerings-) technieken. Dit is soms niet te zien aan de software, maar wel in de kosten en het onderhoud. Voor installatie van nieuwe modules moet vaak een consultant langskomen wat tijd en (veel) geld kost. Wij kunnen op afstand eenvoudig nieuwe modules activeren waardoor deze kosten minimaal zijn!
 • Onze reserveringssoftware met boekingsapplicatie is zeer eenvoudig te integreren in websites. Dat betekent dat er geen andere partij nodig is voor de integratie van (dure) webapplicaties 'Online Boeken' of 'Widget pakketten'.

Het meeste gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem!

Ons online reserveringssysteem heeft de meest gebruiksvriendelijke werking van de diverse reserveringssystemen die op de markt zijn. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een (bewezen) toename in boekingen omdat minder bezoekers afhaken tijdens het reserveringsproces.

Meer voordelen van ons online reserveringssysteem:

 • Responsive: volledig geoptimaliseerd voor alle typen apparaten.
 • Perfect op touchscreens: swipen, sliden en geschikt voor kleine en dikke vingers.
 • Het snelste boekingsproces zonder lange laad- en wachttijden.
 • Alle boekingsinformatie overzichtelijk en duidelijk in beeld.

Jong en vooruitstrevend online bureau

Het bedenken en ontwikkelen van onze producten gebeurt in eigen huis met een jong team 'early adopters', we staan garant voor uitstekende (technische) kwaliteit van uw product. Het kennisniveau van onze medewerkers wordt doorlopend op peil gehouden, ondanks de snelle veranderingen in ons vakgebied.

Uw online resultaat komt voorop

Een betere uitstraling, boekingstoename, engagement, meer leads en online verkoop, online vraag en aanbod of merkbeleving; wij zetten ons maximaal in zodat uw organisatie maximaal resultaat boekt. Het is te zien onze website, maar ook aan de websites van onze klanten: ze zijn modern, overzichtelijk, aansprekend, logisch opgebouwd en draaien razendsnel. We geven aan onze klanten realistische adviezen en ontwikkelen producten die voor concrete en meetbare resultaten zorgen. Recranet weet wat online wel en niet werkt!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×