Hét online reserveringssysteem voor minicampings

Recranet Online Boeken Lite

Heb je een minicamping? Recranet Lite is hét online reserveringssysteem voor je minicamping. Ons online reserveringssysteem helpt je met alle zaken met betrekking tot de planning en de administratie zodat je meer tijd hebt voor je gasten.

Beschikbaarheid, prijsopgave en boeken

Met ons online reserveringssysteem voor minicampings krijgen gasten altijd een actueel overzicht van de huidige beschikbaarheid van je plaatsen en verhuur objecten. Ook kunnen gasten eenvoudig een prijsopgave opvragen en desgewenst direct online betalen. Je gast heeft zo direct antwoord op zijn reserveringsaanvraag en is eerder verzekerd van een plaats. 

Meer informatie over de mogelijkheden van ons reserveringssysteem.

Administratieve afhandeling online reserveringssysteem

Als eigenaar van een minicamping krijg je een duidelijk overzicht van de reserveringen voorzien van de gastgegevens. Deze hoeft je niet meer handmatig over te nemen in uw administratie. Betalingen via internet worden automatisch geregistreerd en handmatige betalingen kan je eenvoudig verwerken voor het volledige overzicht van openstaande betalingen. 

Ook de planning op je minicamping wordt inzichtelijker door het gebruik van het planbord van ons online reserveringssysteem. Hiermee krijg je een overzicht van de reserveringen per plaats op je minicamping, deze kunnen worden verplaatst naar andere locaties of accommodatietypes. 

Meer boekingen door ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem

Ons online reserveringsysteem voor minicampings draait uitstekend op alle typen apparaten alsook de diverse moderne internetbrowsers zoals Edge, Chrome, Safari en Firefox. Door de gebruiksvriendelijke opzet, werking en afhandeling staat ons online reserveringssysteem garant voor meer boekingen voor jouw minicamping

Geen torenhoge kosten van uw webbouwer

Wij hebben de boekingsmodule van ons online reserveringssysteem zo opgezet dat het bijzonder eenvoudig in te bouwen is in de site va je minicamping. Natuurlijk kunnen wij ons online reserveringssysteem ook voor je inbouwen in de site van je minicamping. Je webbouwer hoeft vervolgens geen aanpassingen meer te doen, ook niet bij updates van ons reserveringssysteem. Ons online reserveringssysteem blijft altijd werken op de site van jouw minicamping.  

Ons online reserveringssysteem ontzorgt, biedt je (heel veel) gemak en bespaart je een hoop centen. :-)

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×