Zoekmachineoptimalisatie (SEO & SEA) – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO & SEA)

Uw site beter en sneller vindbaar op bepaalde trefwoorden

Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zijn online marketingmethodes die er voor zorgen dat uw website beter en sneller gevonden wordt op het internet.

Search Engine Optimization (SEO)

Met organische zoekmachineoptimalisatie komt u hoger in de resultaten bij Google zonder hier advertentiekosten voor te betalen. Afhankelijk van de opzet en opbouw van uw huidige website en uw wensen en eisen kunnen wij strategische campages bedenken die blijvende topposities in Google realiseren. 

Recranet biedt onder andere de volgende zoekmachine diensten aan:

  • Het controlen, redigeren en aanpassen van de opzet, inhoud, opbouw en structuur van uw website.
  • Het herschrijven van uw webteksten perfect geoptimaliseerd voor zoekmachines. 
  • Technisch advies voor de ontwikkeling van websites, zoals hosting, omleidingen, 404 pagina's en het op de juiste wijze implementeren en gebruiken van scripts.
  • Zoekwoordenonderzoek: waar liggen uw kansen? 
  • Trainingen en consult voor SEO advies. 
  • Het uitdenken van strategische SEO campagnes om op de lange termijn vindbaar te worden. 
  • Presentaties op locatie (groepen) hoe ondernemers zelf rekening kunnen houden met de vindbaarheid.

Search Engine Advertising (SEA)

SEA is een methode om online beter vindbaar en zichtbaar te worden door het inzetten van advertenties. Wij doorgronden het zoekgedrag van uw doelgroep en spelen hier op in door advertentiesets op te zetten. De kans dat een gast bij u boekt wordt zo vele malen groter. We maken inzichtelijk waar elke euro aan besteed wordt zodat u precies weet wat wel en wat niet werkt. Wij monitoren de resultaten en sturen bij zodat u het beste online resultaat haalt.

We zijn gecertificeerd partner van Google voor alle disciplines. 

U betaalt volgens het CPC (cost per click) principe, dit betekent dat u per klik betaalt. Bepaal zelf uw budget, dan bepalen wij uw succes.

Kosteloze website scan en advies

Wij voeren voor u graag een (kosteloze) usability scan van uw website aan om te bepalen waar uw kansen liggen. In deze scan lopen wij ook uw de opbouw en techniek achter uw website na om te bepalen of uw huidige website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines.  

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×