Sociale media marketing – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

Sociale media marketing

Om een (veel) grotere doelgroep te bereiken.

Sociale media is verweven in ons leven en ook in dat van een groot gedeelte van uw potentiële gasten. Aan de hand van uw doelstellingen en doelgroep bedenken en managen wij strategische sociale media campagnes voor de toeristische sector.

Analyse en strategie 

Alvorens wij aan de slag gaan met een sociale media campagne maken wij een analyse van uw organisatie: wat voor toeristisch bedrijf heeft u, wat is uw doel en vraagstuk, wat wilt u bereiken, nationaal of internationaal, op welke markt richt u zich, wat wilt u besteden en wat moet het opleveren...? Vervolgens gaan we aan de slag het bedenken en opzetten van een strategische sociale media campagne. We meten en optimaliseren door zodat het beoogde resultaat bereikt wordt. 

Begeleiding sociale media

Nadat wij uw campagne uitgevoerd hebben kunnen wij uw sociale media blijven monitoren. Denk hierbij aan controle op de inhoud van uw berichten, de plaatsingsfrequentie, het type sociale media kanaal en de wijze van plaatsen. We monitoren uw 'sociale status' en koppelen de resultaten aan u terug.

Techniek en vormgeving

Recranet is een technisch bureau, dat betekent dat wij ook de kennis hebben applicaties te ontwikkelen specifiek voor sociale kanalen. Daarbij kunnen wij sociale media op een eenvoudige en slimme wijze integreren in uw site. Eén van onze ontwerpers kunt uw sociale media kanalen voorzien van de juiste grafische schil en de huisstijl bepalen voor toekomstige posts. 

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×