E-mail marketing – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

E-mail marketing & nieuwsbrieven

Maak uw (slapende) klanten wakker!

E-mail marketing is een betaalbare en effectieve methode om uw klanten blijvend persoonlijk te informeren en enthousiasmeren. Acties, arrangementen, nieuws en informatie komen direct binnen in de mailbox bij uw (potentiële) gast! Deze omgeving is voor hun vertrouwd waardoor e-mail marketing vaak een stuk beter werkt dan een 'vervelende' advertenties.

Inzage in uitgebreide statistieken

Meestal maken wij gebruik van Mailchimp. Mailchimp is een veelzijdig nieuwsbrievensysteem met uitgebreide rapportagemogelijkheden. Na het verzenden van campagnes kunt u zien wie de e-mail opent, hoe vaak deze geopend wordt, wie zich uitschrijft en meer. Dit is bijzonder waardevolle data die u vervolgens weer in kunt zetten voor toekomstige mailings. 

Aan de hand van uw voorkeuren en wensen zetten we meestal een nieuwsbrievensysteem op en maken wij een (vaste) layout voor de nieuwsbrief die u vervolgens zeer eenvoudig aan kunt passen. We adviseren vervolgens over de inhoud en opzet van de toekomstige brieven zodat het aanslaat bij uw gast. Wilt u zelf liever niks doen? Wij kunnen de e-mailmarketing volledig voor u uit handen nemen. 

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×