Nieuws - Recranet Online Reserveringssysteem

Nieuws

Het laatste nieuws over Recranet en de ontwikkelingen in de toeristisch- recreatieve online wereld! 

Toeristische organisaties succesvoller met behulp van automatisering!

Het succes van jouw verhuurbedrijf, vakantiepark of camping is mede afhankelijk van de efficiëntie van de bedrijfsvoering. Hoe ideaal zou het zijn als je geen omkijken meer hebt naar het beheren van bijvoorbeeld stroomtoevoer naar je accommodaties of dat je je geen zorgen meer hoeft te maken of je gasten wel een warm welkom hebben in het vakantiehuisje? 

Lees verder

AVG, online reserveringssystemen en website

Wat verandert er voor jou?

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Nu hebben de lidstaten nog hun eigen nationale wetten, gebaseerd op de Europese privacyrichtlijn uit 1995.

De AVG heeft alles te maken met privacy. Het is belangrijk dat jouw privacy gewaarborgd is en dat jij weet wat er met jouw gegevens gedaan wordt. Het doel van de AVG is dat er (extra) bescherming geboden wordt in de omgang met persoonsgegevens. Je wilt natuurlijk niet dat jouw gegevens gebruikt worden voor zaken waar ze niet voor bestemd zijn.

Lees verder

E-mails vanuit reserveringssysteem in spam? Dat wil je niet!

Reserveringsbevestigingen en algemene e-mails in de spam box; we zien het helaas vaak gebeuren bij de minder moderne, conventionele reserveringssystemen. Dit zorgt voor teleurstellingen bij je gast en dit wil je natuurlijk voorkomen!

Ons reserveringssysteem heeft de best mogelijke ‘sender score’ reputatie door het toepassen van diverse veiligheidsmaatregelen… Wil je meer weten over e-mailen vanuit ons systeem, neem gerust eens contact met ons op.

Lees verder

Workshop voor toerisme en recreatie

Hoe maak je jouw organisatie online succesvol?

8 mei 2018 van 13:30 tot ca. 15:15 uur geeft Milko van Sighem een inspirerende workshop hoe je als toeristische organisatie (meer) online succes kunt behalen. Je kunt na onze workshop zelf aan de slag om jouw online zichtbaarheid te verbeteren.

Meer informatie en inschrijven via deze pagina. 

Lees verder

De voordelen van een online reserveringsysteem in de cloud

Het is weer zover, een technische storing op het reserveringsgedeelte van je website. Het gebeurt te vaak... Naast een gefrustreerde bezoeker loop je boekingen en omzet mis. Laat staan de nadelige gevolgen voor zoekmachines. Gebruik jij nog conventionele boekingssoftware die draait op jouw computer? Tijd om na de te denken over een professioneel online reserveringssysteem in de cloud, die naadloos integreert in websites... In dit blogbericht behandel ik de verschillen en ga ik op de voordelen van een reserveringssysteem in de cloud (webapplicatie).

Lees verder

Recreatievakbeurs 2017 in Hardenberg

Wat een super beurs

28, 29 en 30 november stonden we met Recranet op de Recreatievakbeurs in Hardenberg. 

We hebben een super beurs gehad. Naast een goede gelegenheid om bij te praten met onze bestaande relaties, was de beurs een goed moment om aan nieuwe toeristische organisaties onze expertise te kunnen laten zien. En wat waren mensen enthousiast over het totaalpakket dat we aanbieden (webdesign, marketing, online reserveringssysteem) en de succesvolle cases die we gemaakt hebben! 

Lees verder

Recranet staat dit jaar op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg

Zet de volgende data alvast in je agenda; op 28, 29 en 30 november staat de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op de planning. Dit is dé beurs op het gebied van toerisme en verblijfsrecreatie binnen de Benelux. Recranet zal daarbij ook aanwezig zijn met een prachtige stand en we staan te popelen om kennis met je te maken. 

Lees verder

Transitie in de markt van het online reserveren

Gaat jouw bedrijf ook mee met de veranderingen?

Momenteel vindt er een sterke transitie plaats in de markt van de online reserveringssystemen. Conventionele systemen (oude softwaretechnieken en/of software op een kantoorserver) gaan eruit. Ze zijn duur in het onderhoud, lastig te updaten, foutgevoelig en funest voor een moderne online infrastructuur. Bovendien zorgen dergelijke systemen vaak voor miscommunicatie tussen boekingsprogramma’s en websites. Dat werkt traag en slecht en zo raak je potentiële klanten kwijt.

Lees verder

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×