Nieuws – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

Nieuws

Het laatste nieuws over Recranet en de ontwikkelingen in de toeristisch- recreatieve online wereld! 

Recreatievakbeurs 2017 in Hardenberg

Wat een super beurs

28, 29 en 30 november stonden we met Recranet op de Recreatievakbeurs in Hardenberg. 

We hebben een super beurs gehad. Naast een goede gelegenheid om bij te praten met onze bestaande relaties, was de beurs een goed moment om aan nieuwe toeristische organisaties onze expertise te kunnen laten zien. En wat waren mensen enthousiast over het totaalpakket dat we aanbieden (webdesign, marketing, online reserveringssysteem) en de succesvolle cases die we gemaakt hebben! 

Waar onze bezoekers vooral enthousiast over waren, is ons online reserveringssysteem. Veel organisaties zijn gewend te werken in conventionele software en / of webapplicaties met een minder goede koppeling met de website. Met Recranet Online Boeken is dit verleden tijd. Meer informatie over de integratie van ons online reserveringssysteem in een website.


Lees verder

Recranet staat dit jaar op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg

Zet de volgende data alvast in uw agenda; op 28, 29 en 30 november staat de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op de planning. Dit is dé beurs op het gebied van toerisme en verblijfsrecreatie binnen de Benelux. Recranet zal daarbij ook aanwezig zijn met een prachtige stand en we staan te popelen om kennis met u te maken. 

Lees verder

Transitie in de markt van het online reserveren

Gaat jouw bedrijf ook mee met de veranderingen?

Momenteel vindt er een sterke transitie plaats in de markt van de online reserveringssystemen. Conventionele systemen (oude softwaretechnieken en/of software op een kantoorserver) gaan eruit. Ze zijn duur in het onderhoud, lastig te updaten, foutgevoelig en funest voor een moderne online infrastructuur. Bovendien zorgen dergelijke systemen vaak voor miscommunicatie tussen boekingsprogramma’s en websites. Dat werkt traag en slecht en zo raak je potentiële klanten kwijt.

Lees verder

Recranet heeft een nieuwe website!

En we zijn er erg trots op!

We hebben een nieuwe site! Met onze nieuwe website proberen we u goed te informeren over de diensten die wij aanbieden. Heeft u vragen of opmerkingen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen! 

Lees verder

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×