Nieuws – Recranet - Webdesign | Online Reserveringssysteem | Recreatie, Hospitality, Toerisme.

Nieuws

Het laatste nieuws over Recranet en de ontwikkelingen in de toeristisch- recreatieve online wereld! 

De voordelen van een online reserveringsysteem in de cloud

Het is weer zover, een technische storing op het reserveringsgedeelte van je website. Het gebeurt te vaak... Naast een gefrustreerde bezoeker loop je boekingen en omzet mis. Laat staan de nadelige gevolgen voor zoekmachines. Gebruik jij nog conventionele boekingssoftware die draait op jouw computer? Tijd om na de te denken over een professioneel online reserveringssysteem in de cloud, die naadloos integreert in websites... In dit blogbericht behandel ik de verschillen en ga ik op de voordelen van een reserveringssysteem in de cloud (webapplicatie).

Lees verder

Recreatievakbeurs 2017 in Hardenberg

Wat een super beurs

28, 29 en 30 november stonden we met Recranet op de Recreatievakbeurs in Hardenberg. 

We hebben een super beurs gehad. Naast een goede gelegenheid om bij te praten met onze bestaande relaties, was de beurs een goed moment om aan nieuwe toeristische organisaties onze expertise te kunnen laten zien. En wat waren mensen enthousiast over het totaalpakket dat we aanbieden (webdesign, marketing, online reserveringssysteem) en de succesvolle cases die we gemaakt hebben! 

Lees verder

Recranet staat dit jaar op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg

Zet de volgende data alvast in uw agenda; op 28, 29 en 30 november staat de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op de planning. Dit is dé beurs op het gebied van toerisme en verblijfsrecreatie binnen de Benelux. Recranet zal daarbij ook aanwezig zijn met een prachtige stand en we staan te popelen om kennis met u te maken. 

Lees verder

Transitie in de markt van het online reserveren

Gaat jouw bedrijf ook mee met de veranderingen?

Momenteel vindt er een sterke transitie plaats in de markt van de online reserveringssystemen. Conventionele systemen (oude softwaretechnieken en/of software op een kantoorserver) gaan eruit. Ze zijn duur in het onderhoud, lastig te updaten, foutgevoelig en funest voor een moderne online infrastructuur. Bovendien zorgen dergelijke systemen vaak voor miscommunicatie tussen boekingsprogramma’s en websites. Dat werkt traag en slecht en zo raak je potentiële klanten kwijt.

Lees verder

Recranet heeft een nieuwe website!

En we zijn er erg trots op!

We hebben een nieuwe site! Met onze nieuwe website proberen we u goed te informeren over de diensten die wij aanbieden. Heeft u vragen of opmerkingen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen! 

Lees verder

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×